• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 10
  • Issue2 Vol.10
  • 2
    Issue 2 Vol. 10 Summer 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
        خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد
        امیر عبدالهی مسعود شفافیی زنوزیان محمدرضا سعیدی اصل محمد آرمین عادل بیگ بابایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
        مهسا رجب زاده پرستو پورعاشوری بهاره شعبان پور علیرضا عالیشاهی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
        پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن
        زهرا غلامی سارا انصاری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ
        اصغر ترابی یونس زاهدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
        محمدحسین نشاسته گیر محبت محبی محمدحسین حداد خداپرست
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
        پروین شرایعی ریحانه احمدزاده قویدل حسین بادفرسا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته
        حمید توکلی پور لیلا زیرجانی مجید جوانمرد داخلی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا
        داوود سالارباشی مصطفی شهیدی نوقابی بی بی صدیقه فضلی بزاز سید علی مرتضوی ایمان شهابی قهفرخی رضا احمدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی
        فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار
        شکوفه مروی سید علی مرتضوی الناز میلانی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login