ا

  • ابراهیم زاده موسوی.زینب السادات بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ابراهیمی.مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • احمدی دستگردی.آسیه تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ارباب سلیمانی.نازیلا مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • اسکندری.مطهره بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • اعلمی.مهران ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • افشار.نسیم جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • الهی.سمیه ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امیدی.بیگم بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • امینی.کیومرث جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ب

  • برزم دهکردی.الهه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • بنی شریف.غلامرضا استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • بنیادیان.مجتبی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

پ

  • پژوهش.رسول فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پوراکبری.بابک بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • پورعبدالله.حسین شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ج

  • جعفری زاده مالمیری.هدا استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • جعفری کوشکقاضی.فاطمه ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • جلالی.سید محمد علی بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • جوادی.افشین استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • جوادی.ایرج بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395 [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ح

  • حاتمی.رقیه استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حجت الاسلامی.محمد بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حجت.سیدمحمدحسین شیوع و ژنوتایپینگ سویه‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه‌های شیر خام [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حیدریان.سلمان ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

خ

  • خدابنده شهرکی.سمانه بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخص‌های اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خدادوست.مهرداد ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • خداوردی پور.فاطمه بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتری‌های مواد غذایی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خندقی.جلیل مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]

د

  • دوستی.عباس بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • دهقان.حسن ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ر

  • رحمانی.زینب بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی فرد.ناهید بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رحیمی گلوگاهی.دل آسا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره هسته‌های انگور واریته‌های ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژن‌های بیماری‌زا جدا شده از طیور [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رحیمی.دل آسا شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رضوان موسوی ندوشن.رضوان بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رهنما.پریا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ریزوندی.گلناز بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395 [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

س

  • ساکی.ساسان جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • سید محمودزاده.امین تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]

ش

  • شاکریان.امیر مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • شویک‌لو.امیررضا ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استاندارد‌های ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • شهریاری.سارا شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شهیری طبرستانی.هدی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]

ص

  • صادقی.علیرضا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد‌قارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صادقی.علیرضا شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صفائیان.شیلا بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ع

  • عطایی کچویی.مهرداد ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ف

  • فخری.الهام بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس بادرنجبویه و اسطوخدوس با آنتی بیوتیک بر برخی باکتری‌های مواد غذایی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • فلاح.عزیزاله مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ق

  • قربانی پیرشهید.تارا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • قربانی.قاسم مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ک

  • کوپی.حدیث ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • کوهی.فردین مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • کیانی علی آبادی.فاطمه تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • کیانی.حسین بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]

گ

  • گلی.محمد بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخص‌های اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • گنجعلی دشتی.مینا ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

ل

  • لطیفی.زهرا بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]

م

  • محمدزاده میلانی.جعفر بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • محمدی.فاطمه بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مرادی.معصومه ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مرحمتی زاده.محمد حسین استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مرحمتی زاده.محمدحسین شیوع و ژنوتایپینگ سویه‌های هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونه‌های شیر خام [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مشتاقی.حمداله الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مظهری دهکردی.مریم الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • معطر.فریبرز ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • معینی.سودابه بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ممتاز.حسن فراوانی ژن‌های اتصال در ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراورده‌های لبنی در شهرستان شهرکرد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ممتاز.حسن استفاده از روش ERIC-PCR جهت دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر جدا شده از شیر خام [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • ممتاز.حسن تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • موسوی فرد.صادق ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • موسوی.مرجان السادات بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مومنی شهرکی.منوچهر شیوع، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین در ایزوله‌های MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • مهاجرانی.حمید رضا جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • مهدوی.مریم مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • میرزایی.حمید مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]

ن

  • نامی.یوسف مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایه‌های انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • نوربخش.سید احمد بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره هسته‌های انگور واریته‌های ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژن‌های بیماری‌زا جدا شده از طیور [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • نوربخش.فاطمه پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

و

  • ورپایی.علیرضا پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ه

  • همتی.زهرا شیوع، الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین در ایزوله‌های MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • هنرمند جهرمی.سحر پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1402]