List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ معصومه مجتهدی زنجیرآباد شهین زمردی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) سهیل توکلی کردلر یوسف رمضان محمد عبدالهیان نوقابی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم فرزاد صادقی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی صاحبعلی منافی نسیم مهدوی میقان عبدالرضا محمدی نافچی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب سیده مرضیه میرزائی علی محمدی ثانی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع لیلا علی محمدی مهشید جهادی هاجر عباسی مریم اعرج سلطانی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی Manuscript profile Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو فرزانه صفری سیده زهرا سید النگی هادی عالمی Manuscript profile