• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 9
  • Issue3 Vol.9
  • 3
    Issue 3 Vol. 9 Autumn 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
        محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ
        معصومه مجتهدی زنجیرآباد شهین زمردی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
        سهیل توکلی کردلر یوسف رمضان محمد عبدالهیان نوقابی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
        مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
        نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم
        فرزاد صادقی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
        مریم کیومرثی سمیرا یگانه زاد مصطفی شهیدی ابوالفضل پهلوانلو مارال خوش گیش
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی
        صاحبعلی منافی نسیم مهدوی میقان عبدالرضا محمدی نافچی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
        سیده مرضیه میرزائی علی محمدی ثانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع
        لیلا علی محمدی مهشید جهادی هاجر عباسی مریم اعرج سلطانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
        علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو
        فرزانه صفری سیده زهرا سید النگی هادی عالمی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login