• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 11
  • Issue3 Vol.11
  • 3
    Issue 3 Vol. 11 Autumn 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
        زهره دیدار
        10.30495/jfst.2019.544650
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.1.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
        منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی
        10.30495/jfst.2019.544962
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
        فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی
        10.30495/jfst.2019.544965
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.3.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز
        فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس
        10.30495/jfst.2019.544966
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید
        اکرم آریان فر رویا امیری قنددشتی
        10.30495/jfst.2019.544967
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.5.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
        مهسا فتح الهی آقایی مهدی قره خانی
        10.30495/jfst.2019.544968
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.6.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
        شروین اسدزاده الناز نظری فر
        10.30495/jfst.2019.544969
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.7.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
        سامان کیان پور سهیل سبحان اردکانی
        10.30495/jfst.2019.544970
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.8.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
        سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفه‌گری نژاد
        10.30495/jfst.2019.544971
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.9.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
        منیر حیدری دستجردی فاطمه اردستانی علی شکوهی راد
        10.30495/jfst.2019.544972
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.10.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
        جلال الدین مکاری یوسف رمضان
        10.30495/jfst.2019.544973
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.11.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک
        الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی
        10.30495/jfst.2019.545003
        20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login