• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 13
  • Issue4 Vol.13
  • 4
    Issue 4 Vol. 13 Winter 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
        حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فرد
        10.30495/jfst.2021.680659
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.1.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
        معصومه قطبی لیلا امیدوار لنگرودی طیبه السادات حسینی
        10.30495/jfst.2021.680660
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.2.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
        عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور
        10.30495/jfst.2021.680661
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.3.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ
        هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی
        10.30495/jfst.2021.680662
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.4.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
        سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی
        10.30495/jfst.2021.680663
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
        لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی
        10.30495/jfst.2021.680664
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.6.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها
        عبدالعلی گیلانی لیلا بهبهانی جعفر حبیبی اصل آذرخش عزیزی
        10.30495/jfst.2021.680665
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.7.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
        سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی
        10.30495/jfst.2021.680666
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima)
        محسن مختاریان مرجان نوری
        10.30495/jfst.2021.680667
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.9.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن
        شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی
        10.30495/jfst.2021.680668
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
        فاطمه سیامک درنوش جعفرپور
        10.30495/jfst.2021.680669
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.11.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus)
        بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی
        10.30495/jfst.2021.680670
        20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login