List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فرد 10.30495/jfst.2021.680659 20.1001.1.24234966.1400.13.4.1.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس معصومه قطبی لیلا امیدوار لنگرودی طیبه السادات حسینی 10.30495/jfst.2021.680660 20.1001.1.24234966.1400.13.4.2.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت عبدالواحد صفرزائی حمید سرحدی علیرضا داشی پور 10.30495/jfst.2021.680661 20.1001.1.24234966.1400.13.4.3.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ هاجر محبوبی بروجنی محمد گلی 10.30495/jfst.2021.680662 20.1001.1.24234966.1400.13.4.4.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی 10.30495/jfst.2021.680663 20.1001.1.24234966.1400.13.4.5.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی لیلا هوشیار مهناز منافی دیزج یکان هدی جعفری زاده مالمیری جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیرچی 10.30495/jfst.2021.680664 20.1001.1.24234966.1400.13.4.6.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها عبدالعلی گیلانی لیلا بهبهانی جعفر حبیبی اصل آذرخش عزیزی 10.30495/jfst.2021.680665 20.1001.1.24234966.1400.13.4.7.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی 10.30495/jfst.2021.680666 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) محسن مختاریان مرجان نوری 10.30495/jfst.2021.680667 20.1001.1.24234966.1400.13.4.9.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن شهرام بیرقی طوسی غلامعلی گلی موحد مجید هاشمی فریده صالحی پور محبت محبی 10.30495/jfst.2021.680668 20.1001.1.24234966.1400.13.4.10.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب فاطمه سیامک درنوش جعفرپور 10.30495/jfst.2021.680669 20.1001.1.24234966.1400.13.4.11.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) بابک کرمی یزدان مرادی عباسعلی مطلبی 10.30495/jfst.2021.680670 20.1001.1.24234966.1400.13.4.12.2