• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 12
  • Issue4 Vol.12
  • 4
    Issue 4 Vol. 12 Winter 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
        معصومه شیروانی سارا انصاری
        10.30495/jfst.2020.674496
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.1.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
        سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی
        10.30495/jfst.2020.674510
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.2.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
        زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی
        10.30495/jfst.2020.674512
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
        نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور
        10.30495/jfst.2020.674524
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ
        محسن مختاریان مرجان نوری
        10.30495/jfst.2020.674528
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.5.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده
        حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری
        10.30495/jfst.2020.674530
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
        محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی
        10.30495/jfst.2020.674538
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.7.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
        سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم
        10.30495/jfst.2020.674539
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.8.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
        رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی
        10.30495/jfst.2020.674564
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.9.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو
        لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل
        10.30495/jfst.2020.674595
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.10.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
        فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی
        10.30495/jfst.2020.674602
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.11.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
        مرتضی محمدی مظاهر جنت صادقی
        10.30495/jfst.2020.674662
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.12.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        13 - فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان
        مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی
        10.30495/jfst.2020.674673
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.13.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        14 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
        مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی
        10.30495/jfst.2020.674737
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.14.7
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login