List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن معصومه شیروانی سارا انصاری 10.30495/jfst.2020.674496 20.1001.1.24234966.1399.12.4.1.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی 10.30495/jfst.2020.674510 20.1001.1.24234966.1399.12.4.2.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی 10.30495/jfst.2020.674512 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور 10.30495/jfst.2020.674524 20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ محسن مختاریان مرجان نوری 10.30495/jfst.2020.674528 20.1001.1.24234966.1399.12.4.5.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری 10.30495/jfst.2020.674530 20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی 10.30495/jfst.2020.674538 20.1001.1.24234966.1399.12.4.7.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم 10.30495/jfst.2020.674539 20.1001.1.24234966.1399.12.4.8.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی 10.30495/jfst.2020.674564 20.1001.1.24234966.1399.12.4.9.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل 10.30495/jfst.2020.674595 20.1001.1.24234966.1399.12.4.10.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی 10.30495/jfst.2020.674602 20.1001.1.24234966.1399.12.4.11.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران مرتضی محمدی مظاهر جنت صادقی 10.30495/jfst.2020.674662 20.1001.1.24234966.1399.12.4.12.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 13 - فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی 10.30495/jfst.2020.674673 20.1001.1.24234966.1399.12.4.13.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 14 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی 10.30495/jfst.2020.674737 20.1001.1.24234966.1399.12.4.14.7