• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره2 دوره2
  • 2
    شماره 2 دوره 2 بهار 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی نقش پروبیوتیک ها( مخمر ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم) در تخمیر آب شلغم به عنوان محصول تخمیری
        پدرام ححیدری هاله احمد پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر پودر دارچین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی همبرگر در شرایط یخچالی
        فرناز خوشبخت نژاد سارا متینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی گیاه مامیران کبیر بر روی لاین سلول های سرطانی کلورکتال
        سایه جعفری شبنم  آروین
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر
        مهسا   یوسفی نیارکی Shokoofeh Ghazi سروناز فلسفی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی
        فرزانه حسینی مریم ذبیحی زهرا   شوقی فاطمه  حیدری ساجده نوروزیان لنگرودی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی و مقایسه تاثیرات ضدمیکروبی و تعیین حداقل غلظت¬ بازدارندگی و کشندگی عصاره هيدروالكلی گیاهان دارویی دانه اسپند ، رازیانه ، زیره‌سبز و برگ رزماری بر علیه باکتری¬های باسیلوس سرئوس ، استرپتوکوکوس پنومونیه ، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی
        زهرا  فتحی هادی سعیدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مکمل¬های هوشمند: قدرت پست بیوتیک¬ها در تغذیه و دارو مروری بر اثرات پست بیوتیک ها به عنوان مکمل غذایی و دارویی
        مهسا  قهقایی محدثه لاری پور
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود