فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی نقش پروبیوتیک ها( مخمر ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم) در تخمیر آب شلغم به عنوان محصول تخمیری پدرام ححیدری هاله احمد پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تاثیر پودر دارچین بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی همبرگر در شرایط یخچالی فرناز خوشبخت نژاد سارا متینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی گیاه مامیران کبیر بر روی لاین سلول های سرطانی کلورکتال سایه جعفری شبنم آروین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید اقتصادی آنزیم زایلاناز از سبوس برنج توسط باسیلوس سرئوس جداسازی شده از رسوبات آبی دریای خزر مهسا یوسفی نیارکی Shokoofeh Ghazi سروناز فلسفی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی مقایسه مولکولی مقاومت به فلزات سنگین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه غذایی و بالینی فرزانه حسینی مریم ذبیحی زهرا شوقی فاطمه حیدری ساجده نوروزیان لنگرودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی و مقایسه تاثیرات ضدمیکروبی و تعیین حداقل غلظت¬ بازدارندگی و کشندگی عصاره هيدروالكلی گیاهان دارویی دانه اسپند ، رازیانه ، زیرهسبز و برگ رزماری بر علیه باکتری¬های باسیلوس سرئوس ، استرپتوکوکوس پنومونیه ، استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی زهرا فتحی هادی سعیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مکمل¬های هوشمند: قدرت پست بیوتیک¬ها در تغذیه و دارو مروری بر اثرات پست بیوتیک ها به عنوان مکمل غذایی و دارویی مهسا قهقایی محدثه لاری پور