صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
فرآوری و ایمنی مواد غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
فلسفه
جامعه شناسی
--- حوزوی ---
--- هنر و معماری ---
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دامی
--- کشاورزی ---
بیماری گیاهان
مدیریت کشاورزی
علوم و فناوری کشاورزی
--- علوم پایه ---
ریاضی
زیست شناسی
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
برق
برق، کامپیوتر و مکانیک
مهندسی عمران
مهندسی کامپیوتر
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ح
حسن زاده.آسیه
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسن زاده.آسیه
بررسی تاثیر و نقش شیرین کنندهها بر ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی
[
دوره
3,
شماره
1
-
بهار
سال
1402]
حسن زاده.آسیه
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
3,
شماره
1
-
بهار
سال
1402]
حسینی میرمحمدی.سیده سارا
مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی
[
دوره
2,
شماره
2
-
تابستان
سال
1401]
حسینی.مروا
مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی
[
دوره
1,
شماره
3
-
پاییز
سال
1400]
حسینی.مروا
ویژگیها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حسینی.مروا
بررسی استفاده از آنزیم پلیگالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه
[
دوره
2,
شماره
4
-
زمستان
سال
1401]
حیدری دالنجان.فاطمه
غذای پایدار، محور اصلی توسعه
[
دوره
1,
شماره
3
-
پاییز
سال
1400]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود