ح

  • حسن زاده.آسیه مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسن زاده.آسیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حسن زاده.آسیه مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • حسینی میرمحمدی.سیده سارا مروری بر کاربرد سبوس در مواد غذایی جهت ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسینی.مروا مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حسینی.مروا ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.مروا بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حیدری دالنجان.فاطمه غذای پایدار، محور اصلی توسعه [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]