س

  • سالمی.فهیمه سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • سامانی پور.رقیه بررسی تاثیر و نقش شیرین کننده‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی مواد غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سعیدگوهری.علیرضا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • سلیمانپور.محمد رضا بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سلیمانپور.محمد رضا بررسی دیدگاه مدیران گاوداری‌های شیری استان تهران درباره‌ی به‌کارگیری زنان در مزرعه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]