ک

  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کاویان.فاطمه مقاله مروری سس ماهی تخمیری [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کاویان.فاطمه کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • کریمی.ناصر بررسی تاثیرحذف یونجه در جیره‌غذایی برخصوصیات لاشه بره‌های پرواری نژاد افشاری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کمالی اردکانی.علی اکبر بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • کیوانفر.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]