ر

  • رجایی.پیمان مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رجایی.پیمان مواد افزودنی پلیمر [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رجایی.پیمان مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رجایی.پیمان امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • رجایی.پیمان مروری بر بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رسولی.مهدی بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • رشیدی نوده.حمید بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رضایی.مهشید بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • رضایی.مهشید افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ریئندی.اعظم مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ریئندی.اعظم مقاله مروری خواص کاربردی و آنتی‌اکسیدانی زنجبیل [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]