ناطق.لیلا
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
ناطق.لیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ناطق.لیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ناطق.لیلا
بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ناطق.لیلا
بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
کاربرد پروتئینهای هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبکها جهت غنیسازی مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ناطقی.لیلا
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ناطقی.لیلا
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]
نجفی.نهایه
مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1401]