ن

  • ناطق.لیلا مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی فراسودمند [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • ناطق.لیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ناطق.لیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ناطق.لیلا بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ناطق.لیلا بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ناطقی.لیلا افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ناطقی.لیلا بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید روغن تک سلولی از ضایعات مواد غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • نجفی.نهایه مروری بر تولید پروتئین تک یاخته از ضایعات [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]