هاشمی روان.مهناز
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هاشمی روان.مهناز
آنزیم های موجود در شیر
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]