ه

  • هاشمی روان.مهناز بررسی استفاده از آنزیم پلی‌گالاکتوروناز و نارنجیناز در صنعت آبمیوه [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز آنزیم های موجود در شیر [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • هاشمی روان.مهناز بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هاشمی روان.مهناز تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • همتی نژاد.علی اکبر سویق : مکمل غذایی فراسودمند، میراثی به جامانده از دوران کهن [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1400]