خ

  • خورشید پور.بیژن اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خورشید پور.بیژن ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خورشیدپور.بیژن قندهای مصنوعی در صنایع آشامیدنی و ارتباط آن با امنیت غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • خورشیدپور.بیژن تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خورشیدپور.بیژن اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خیری.فرشته مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]