بدرلو.جواد
بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]
بدرلو.جواد
بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بستهبندی و امنیت مواد غذایی
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برزو.آرش
بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .)
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
برنجی.شیلا
مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
برنجی.شیلا
مروری بر جایگزینهای شکر: مانیتول و مالتیتول
[
دوره3,
شماره
2
- تابستانسال
1402]
برنجی.شیلا
پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
برنجی.شیلا
کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بهروز.داود
اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب
[
دوره3,
شماره
1
- بهارسال
1402]