ب

  • بدرلو.جواد بررسی عوامل مدیریتی موثر بر امنیت غذایی [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • بدرلو.جواد بررسی انواع مواد ضدمیکروبی موثر در بسته‌بندی و امنیت مواد غذایی [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برزو.آرش بررسی اثر بیوچار و سوپر جاذب بر گیاه‎ پالایی خاکهای آلوده به کادمیوم به ‎وسیله گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus L .) [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • برنجی.شیلا مروری براستفاده از صمغ‌ها در تولید نانوکپسول‌های بر پایه‌ بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی [ دوره2, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • برنجی.شیلا مروری بر جایگزین‌‌های شکر: مانیتول و مالتیتول [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1402]
  • برنجی.شیلا پلاسمای سرد و کاربردهای آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • برنجی.شیلا کاهش ضایعات محصولات کشاورزی راهبرد اصلی در ارتقا امنیت غذایی [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • بهروز.داود اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1402]