• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره4 دوره15
  • 4
    شماره 4 دوره 15 زمستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما
        سید ابراهیم موسوی محمدحسین مرحمتی زاده غلامحسین محبی
        10.30495/jfst.2021.1920420.1692
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.1.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب
        ساناز پیرایش آتوسا فرخ
        10.30495/jfst.2021.1932663.1726
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.2.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
        مهدی شهریاری نور فاتن دیوسر فریماه خوشابری سیده مرضیه میراحمدی زهرا بابایی کسمایی
        10.30495/jfst.2021.1923201.1701
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.3.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو
        مهسا مظفری ابراهیم حسینی
        10.30495/jfst.2021.1930306.1721
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.4.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398
        زینب عسکری درنوش جعفرپور
        10.30495/jfst.2021.1931858.1724
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.5.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده
        رضا اسماعیل زاده کناری راضیه رضوی
        10.30495/jfst.2021.1935265.1734
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.6.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی
        سهیل ریحانی پول سکینه یگانه
        10.30495/jfst.2021.1936288.1739
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.7.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز
        مدیا خسروی بختیاری نازنین زند
        10.30495/jfst.2021.1933783.1729
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.8.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص
        علی سرداریان اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر رضا صفری
        10.30495/jfst.2021.1939295.1753
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.9.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه
        محمدحسن محمدی بهنام مهدوی هاشم اخلاقی فیض آباد حدیث فرمانبر جعفرآبادی
        10.30495/jfst.2021.1929013.1718
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.10.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری
        کمیل حسنی پیمان آریایی محمد احمدی
        10.30495/jfst.2022.1942820.1762
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.11.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی
        مرجان رضاخان تکتم مستقیم
        10.30495/jfst.2022.1901908.1646
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.12.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی
        مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین
        10.30495/jfst.2022.1941986.1761
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        14 - ریز‌پوشانی‌آستاگزانتین با روش‌توده‌ای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی
        آرینا احمدی نادر حبیبی
        10.30495/jfst.2021.1923468.1704
        20.1001.1.24234966.1402.15.4.14.8
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود