فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تأثیر نوع دستگاه نمگیر(طبقهای وکالسکهای) روی ویژگیهای کیفی پسته رقم کلهقوچی طی دورۀانبارمانی احمد شاکر اردکانی فائزه کرمی رباطی 10.30495/jfst.2021.684142 20.1001.1.24234966.1401.14.3.1.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) نگین رضایی سوادکوهی پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی 10.30495/jfst.2021.684144 20.1001.1.24234966.1401.14.3.2.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی شبنم حمزه علی معتمدزادگان سید احمد شهیدی محمد احمدی جو مک رگینستین 10.30495/jfst.2020.580767.1447 20.1001.1.24234966.1401.14.3.3.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی نادر حبیبی سارا امیری حسینی 10.30495/jfst.2021.684146 20.1001.1.24234966.1401.14.3.4.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی منیره رنجبر مریم علینقیان 10.30495/jfst.2021.684147 20.1001.1.24234966.1401.14.3.5.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری زهرا بشارتی 10.30495/jfst.2021.684148 20.1001.1.24234966.1401.14.3.6.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپلشده به کروماتوگرافیگازی بهمنظور اندازهگیری تعدادی از آفتکشهای ارگانوفسفره در نمونههای آبمیوه محمد رضا افشار مقدم جلیل خندقی 10.30495/jfst.2021.684149 20.1001.1.24234966.1401.14.3.7.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی 10.30495/jfst.2021.684150 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر فاطمه سادات هاشمی دولابی داریوش خادمی شورمستی 10.30495/jfst.2021.684151 20.1001.1.24234966.1401.14.3.9.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن مرجان حاجی زاده سارا انصاری بهرام بحری 10.30495/jfst.2021.684152 20.1001.1.24234966.1401.14.3.10.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) درنوش جعفرپور راضیه دیدار 10.30495/jfst.2021.684153 20.1001.1.24234966.1401.14.3.11.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بهینهسازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرینکنندههای استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ مریم هفت برادران اصفهانی محمد گلی 10.30495/jfst.2021.684154 20.1001.1.24234966.1401.14.3.12.7