اربابی.محسن
بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
افرازه.مجتبی
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
اکبری ادرگانی.بهروز
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
انصاری.مهسا
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
انوار.سید امیر علی
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
باقری.محسن
تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بحرینی.معصومه
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بم زاده.زهرا
بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
بندیان.لیلا
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
بنیادیان.مجتبی
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
بهشود.پریسا
شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
پ
پورجعفر.شیما
بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
تدینی.مهرنوش
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ترک آبادی.اسماعیل
تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
تیرگیر.فرهنگ
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ث
ثابت قدم.مریم
بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ثابت قدم.مریم
بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT)
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ج
جعفریان.سارا
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
جهادی.مهشید
تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
چ
چهرازی.فرشته
بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ح
حاجی محمدی فریمانی.رضا
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، آنتیاکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماستهای سنتی ایرانی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
حسینی.سید رضا
مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
حکیم زاده.وحید
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
حیدری نژاد چهارمحالی.فاطمه
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
خ
خدیوی بروجنی.رضا
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
خسروشاهی اصل.اصغر
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خمیری.مرتضی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
خیرخواه فقرا.سحر
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
د
دادخواه تهرانی.سعید
مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
داعی.عباس
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
داوری.علی
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ر
ربانی فرد.محبوبه
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رستمی.سودابه
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رضوی.سید محمد علی
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
رضویلر.ودود
کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
رنجبر.رضا
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
روزبه نصیرائی.لیلا
تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
رئیسی.مهدی
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ز
زین ساز.پانیذ
بررسی تاثیر آرد برنج بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
س
سام «نژاد.معصومه
ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
سلطانی.مهسا
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، آنتیاکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماستهای سنتی ایرانی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ش
شاکریان.امیر
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شریف زاده.علی
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شریف زاده.علی
مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شویکلو.امیررضا
تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شهدادی.فاطمه
تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شهرام پور.دینا
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهوه.محمود
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شهیدی.مصطفی
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شیخی.عبدالکریم
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شیرخان.فائزه
ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شیروانی برازجانی.فاطمه
اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ض
ضیا.محمد علی
اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ضیاء.محمد علی
تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ضیایی.اردشیر
اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
طباطبائیان نیم آورد.جواد
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ع
عالی.فرانک
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
عباسی.حبیب اله
اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
عطایی کچویی.مهرداد
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
عطایی.بهروز
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ف
فتوحیان.زینب
تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ق
قدرتی.لیلا
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
ک
کریمی علویجه.عباس
مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
کشیری.محبوبه
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
گ
گلی.محمد
اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
مباشری زاده.سینا
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مزروعی آرانی.نوید
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مشاک.زهره
بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
مشتاقی.حمداله
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
معطر.فریبرز
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مقدم.محمد
بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ممتاز.حسن
شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ممتاز.حسن
مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
موسوی فرد.صادق
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
موسوی.رضا
مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مومنی شهرکی.منوچهر
مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
مهدیان.الهام
بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
مهدیان.راضیه
بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
میرزایی.محسن
بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
میری.صفورا
بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ن
ناظری.مهدی
بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نبی زاده.فرناز
بررسی تاثیر آرد برنج بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
نظام الحسینی.سیدمحمدجواد
منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
و
وظیفه دوست.محسن
ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
وهابی.سایه
بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ه
هاشمی.زهرا
فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
هوشیار.حسین
بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]
هویدا.لاله
بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ی
یزدان پناه.صدیقه
اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال
[
دوره8,
شماره
1
- بهارسال
1400]