اثنی عشری.مهرداد
مطالعه میزان شیوع ژنهای آنتروتوکسینهای معمول در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
احسانی.محمدرضا
تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
اسکندری.محمد هادی
بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقیمانده در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
آ
آریایی نژاد.ندا
بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج)
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
ب
باباپور.علیرضا
اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
پ
پهلوان زاده.باقر
بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
ج
جاهد.غلامرضا
بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
جعفریان.محسن
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
جمشیدی.عبداله
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
جیرانی خامنه.مریم
بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
ح
حاجی زاده.نادر
مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیاکولای در بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان خوی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
حجت الاسلامی.محمد
تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
حسن زادآذر.حسن
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
حسینی.هدایت
اثر روغنهای سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
حصاری.جواد
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
حنیفیان.شهرام
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
حنیفیان.شهرام
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
خ
خاکسار.رامین
اثر روغنهای سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
ر
رحیمی.ابراهیم
تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
رحیمی.ابراهیم
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
رحیمی.ابراهیم
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
رضویلر.ودود
اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
رکنی.نوردهر
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
رکنی.نوردهر
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
رکنی.نوردهر
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
رئیسی.مهدی
مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
س
سبحان اردکانی.سهیل
مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم و سرب در بافتهای کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
ش
شاکریان.امیر
جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شاکریان.امیر
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان ید در گوشتهای گاو و گوسفند و تخممرغهای عرضه شده در شهرکرد طی سالهای 1389 و 1390
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شایق.جلال
مطالعه میزان شیوع ژنهای آنتروتوکسینهای معمول در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
ع
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
عسکری ساری.ابوالفضل
بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
عطازاده.رامین
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
علیزاده.آیناز
تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
ف
فرج زاده.زهرا
تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
ق
قاسمی.مریم
مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم و سرب در بافتهای کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
قربانی رنجبری.علی
بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندامهای ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
ک
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کریم.گیتی
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
کریمی دره ابی.هیوا
مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشتهای گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کوهدار.ولی اله
اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
گ
گلستانی فر.حافظ
بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
ل
لرستانی.بهاره
بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج)
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
لرستانی.بهاره
بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچهای خوراکی دکمهای گلخانههای استان کردستان
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
م
محمدی.مرتضی
تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتیاکسیدانی پوست میوه خرمالو
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
مردوخ روحانی.ندا
بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچهای خوراکی دکمهای گلخانههای استان کردستان
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
مقصودلو.یحیی
بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
ملاعباس زاده.حامد
مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیاکولای در بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان خوی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
مهدی زاده.تورج
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]