ا

  • اثنی عشری.مهرداد مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • احسانی.محمدرضا تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • اسکندری.محمد هادی بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]

آ

  • آریایی نژاد.ندا بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]

ب

  • باباپور.علیرضا اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]

پ

  • پهلوان زاده.باقر بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]

ج

  • جاهد.غلامرضا بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • جعفریان.محسن میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • جمشیدی.عبداله بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • جیرانی خامنه.مریم بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

ح

  • حاجی زاده.نادر مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • حسن زادآذر.حسن بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • حسینی.هدایت اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • حصاری.جواد تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • حنیفیان.شهرام تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • حنیفیان.شهرام مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

خ

  • خاکسار.رامین اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]

ر

  • رحیمی.ابراهیم تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • رحیمی.ابراهیم میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • رحیمی.ابراهیم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • رحیمی.ابراهیم تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • رضویلر.ودود اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • رکنی.نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • رکنی.نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • رکنی.نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • رئیسی.مهدی مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

س

  • سبحان اردکانی.سهیل مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]

ش

  • شاکریان.امیر جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • شاکریان.امیر میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • شاکریان.امیر مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • شایق.جلال مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]

ع

  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • عسکری ساری.ابوالفضل بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • عطازاده.رامین تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • علیزاده.آیناز تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]

ف

  • فرج زاده.زهرا تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

ق

  • قاسمی.مریم مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • قربانی رنجبری.علی بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

ک

  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کریم.گیتی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • کریمی دره ابی.هیوا مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کوهدار.ولی اله اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]

گ

  • گلستانی فر.حافظ بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]

ل

  • لرستانی.بهاره بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • لرستانی.بهاره بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]

م

  • محمدی.مرتضی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • مردوخ روحانی.ندا بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • مقصودلو.یحیی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • ملاعباس زاده.حامد مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • مهدی زاده.تورج بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • میرلوحی.مریم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • میزانی.مریم تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]

و

  • ولایت زاده.محمد بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]