ابراهیمی.مریم
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
ابراهیمی.مریم
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
ابونجمی.محمد
اصالتسنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیکهای انگشتنگاری و ابزارهای شیمیسنجی (مقاله مروری)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
احمدی دستگردی.آسیه
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
احمدی.محمد
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
ارجائی.زهرا
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
استاجی.حمید
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
اسکندری.آتنا
آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنجهای وارداتی و کشت شده پاییندست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
امین لاری.محمود
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
آ
آزادمرد.صدیف
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
ب
بایگانه.اسماعیل
تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
بدلی.اکبر
جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصارههای گیاهی و بررسی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
بدیعی.رضا
تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
برچلویی.مرضیه
برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
بصیری.سارا
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
پ
پورمددکار.هستی
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
پورمهدی.مهدی
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
ج
جبلی جوان.اشکان
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
جدائی.آزاده
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
جدی.زهرا سادات
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
جدی.مریم
شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
جعفری.سعید
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
جلیلی.مریم
بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
ح
حاجی پور.ناصر
تکیاختههای زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته بهعنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری)
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
حسین زاده.سعید
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
حصاری.جواد
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
حق بین.هادی
تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
حنیفیان.شهرام
اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
خ
خانی.محمدرضا
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
خانی.محمدرضا
بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
خشایی.مریم
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
خمیری.مرتضی
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
خندقی.جلیل
شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
د
دهقانی.المیرا
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
دین پژوه.فاطمه
بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
ر
رحیمی.ابراهیم
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
رحیمی.ابراهیم
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
رحیمی.خدیجه
میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای خام عرضه شده در فروشگاههای شرق استان مازندران (مقاله کوتاه)
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
رشیدی.حسین
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
ز
زنگنه.راضیه
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
س
سرلکی.احسان
اصالتسنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیکهای انگشتنگاری و ابزارهای شیمیسنجی (مقاله مروری)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
سلگی.عیسی
برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
سلیمانیان زاد.صبیحه
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
سلیمی.آزاده
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
سهیلی.نسیم
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
ش
شاکری.زهرا
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شاکریان.امیر
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شاکریان.امیر
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شرافتی چالشتری.رضا
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شریفان.انوشه
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شنگول.ممنونه
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شیرخان.فائزه
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
ص
صادقی.سمیه
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
صادقی.علیرضا
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
صادقی.علیرضا
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
صالح زاده.فرحمند
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
ع
عاشوری.شهرزاد
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عباس زاده.سارا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
عرب.فرشته
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
عزیزنیا.حامد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عطازاده.رامین
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
غ
غفوری.زهرا
تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
ف
فاریابی.سجاد
تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
فدائی نوغانی.وجیهه
بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
فدوی.ابوالفضل
تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
فرکی.آزیتا
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
فضل ارا.علی
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
ق
قراچورلو.مریم
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
قربیانی.محسن
تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
قره خانی.جمال
تکیاختههای زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته بهعنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری)
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
قیصری.حمید رضا
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
قیصری.حمید رضا
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
ک
کارگزاری.مینا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کرامت.جواد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کلانتری پور.آیدا
اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کنعانی.منصوره
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
کوهساری.هادی
تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
کیا دلیری.فرزانه
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کیانی.فلور
بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
گ
گلمکانی.محمد تقی
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
گندمی نصرآبادی.حسن
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
م
محمدی روزبهانی.مریم
آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنجهای وارداتی و کشت شده پاییندست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
محمودی.ماندانا
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
مهدیخانی.شادی
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
میرعزیزی.سلیمه سادات
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
ن
نصرالله زاده.احمد
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
نصیر زاده.نوید
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
نیکزاد.شیما
تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
ه
هاشمی.مریم
ویژگیهای پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از لوله گوارش مرغهای بومی جنوبغرب و شمالغرب ایران
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
هندیجانی.بهاره
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
هوشیار.لیلا
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]