ا

  • ابراهیمی.مریم بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • ابونجمی.محمد اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • احمدی دستگردی.آسیه تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • احمدی.محمد ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • ارجائی.زهرا خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • استاجی.حمید مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • اسکندری.آتنا آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • امین لاری.محمود ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

آ

  • آزادمرد.صدیف تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

ب

  • بایگانه.اسماعیل تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • بدلی.اکبر جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • بدیعی.رضا تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • برچلویی.مرضیه برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • بصیری.سارا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]

پ

  • پورمددکار.هستی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • پورمهدی.مهدی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]

ج

  • جبلی جوان.اشکان مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • جدائی.آزاده بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • جدی.زهرا سادات تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • جدی.مریم شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • جعفری.سعید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • جلیلی.مریم بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]

ح

  • حاجی پور.ناصر تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • حسین زاده.سعید خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • حصاری.جواد تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • حق بین.هادی تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • حنیفیان.شهرام اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

خ

  • خانی.محمدرضا تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • خشایی.مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • خمیری.مرتضی بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • خندقی.جلیل شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

د

  • دهقانی.المیرا ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • دین پژوه.فاطمه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • رحیمی.خدیجه میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • رشیدی.حسین بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]

ز

  • زنگنه.راضیه بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]

س

  • سرلکی.احسان اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • سلگی.عیسی برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • سلیمانیان زاد.صبیحه خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • سلیمی.آزاده مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • سهیلی.نسیم بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]

ش

  • شاکری.زهرا بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • شاکریان.امیر بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شاکریان.امیر بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • شرافتی چالشتری.رضا تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شریفان.انوشه مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شنگول.ممنونه تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شیرخان.فائزه ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]

ص

  • صادقی.سمیه بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • صادقی.علیرضا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • صالح زاده.فرحمند بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

ع

  • عاشوری.شهرزاد تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • عباس زاده.سارا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • عرب.فرشته مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • عزیزنیا.حامد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • عطازاده.رامین بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]

غ

  • غفوری.زهرا تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]

ف

  • فاریابی.سجاد تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • فدائی نوغانی.وجیهه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • فدوی.ابوالفضل تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • فرکی.آزیتا مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • فضل ارا.علی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]

ق

  • قراچورلو.مریم مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • قربیانی.محسن تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • قره خانی.جمال تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • قیصری.حمید رضا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • قیصری.حمید رضا ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

ک

  • کارگزاری.مینا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کرامت.جواد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کلانتری پور.آیدا اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کنعانی.منصوره مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • کوهساری.هادی تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • کیا دلیری.فرزانه ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کیانی.فلور بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]

گ

  • گلمکانی.محمد تقی ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • گندمی نصرآبادی.حسن ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

م

  • محمدی روزبهانی.مریم آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • محمودی.ماندانا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • مهدیخانی.شادی تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • میرعزیزی.سلیمه سادات مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]

ن

  • نصرالله زاده.احمد بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • نصیر زاده.نوید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • نیکزاد.شیما تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]

ه

  • هاشمی.مریم ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • هندیجانی.بهاره بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • هوشیار.لیلا تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]