احسانی.علی
تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
اعلمی.مهران
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
اکبری.رضا
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ایوبی.بشرا
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
آ
آخوندزاده بستی.افشین
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
ب
باشتی.آیگین
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
پ
پوراحمد.رضوان
بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
پورعاشوری.پرستو
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ت
تاجیک.حسین
تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
ج
جلیل زاده.عباس
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
ح
حجازی.محمد امین
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
حصاری.جواد
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
حنیفیان.شهرام
مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتیبیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
خ
خسروی مشیزی.رضا
بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگهای مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
خمیری.مرتضی
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
د
درویشی.شعله
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
ر
رادمهر.بهراد
مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
رجب زاده قطرمی.ابراهیم
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
رمضانی.امید
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
ز
زمانی.فریبا
بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
س
سبحان اردکانی.سهیل
بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداریهای صنعتی خرمآباد
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
سبحان اردکانی.سهیل
بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ستایش فر.احسان
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
سلطانی.مهدی
مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
سیف زاده.مینا
مطالعه باقیمانده متابیسولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
ش
شعبانپور.بهاره
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
شفیعی.یحیی
جداسازی و شناسایی گونههای انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزهای شهرستان خوی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
صالحی.فخرالدین
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
صفری.علی
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ط
طالبی.علیرضا
تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
طاهری میرقائد.علی
مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزلآلای رنگینکمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
طیبی.لیما
بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ع
عباسی.معصومه
بررسی بقایای آنتیبیوتیکی موجود در بافتهای خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
عسکری ساری.ابوالفضل
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
علیزاده.آیناز
رشد و زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست همزده کمچرب حاوی بتاگلوکان جو
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
ق
قبادی.آزاده
بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجهفرنگی مصرفی شهر همدان
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
قراچورلو.مریم
بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
قره خانی.مهدی
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
قیامی راد.مهدی
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ک
کرمی اسبو.روح الله
تأثیر سوشهای مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسینهای B1، B2، G1 و G2
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
کریم.گیتی
بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
کلانتری پور.آیدا
مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتیبیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
کوهدار.ولی اله
مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
گ
گندمی نصرآبادی.حسن
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
ل
لکزاده.لیلا
مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازهگیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
م
محمودی.رزاق
بررسی مقایسهای تأثیر ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتریهای پاتوژن
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
مقصودلو.یحیی
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
مهدوی.سامان
بررسی بقایای آنتیبیوتیکی موجود در بافتهای خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
مهدوی.سامان
جداسازی و شناسایی گونههای انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزهای شهرستان خوی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
مهرنیا.محمدامین
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
میراحمدی.فردین
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
ن
نجفیان.گودرز
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
نوری.نگین
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
و
ولایت زاده.محمد
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
یاورمنش.مسعود
بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]