الزبیدی.رافد
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
انرجان.نویده
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
انزابی.یونس
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
آ
آزادمرد دمیرچی.صدیف
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ب
باباخانی.سجاد
اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
باباعلی.الهام
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
برنجی.شیلا
مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
بریزی.عنایت
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
پ
پاکزاد.پرویز
اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
پرانداخته.مسعود
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
ج
جبلی جوان.اشکان
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جعفرپور.مهسا
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جعفرزاده.حسن
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جعفری.سید مهدی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جعفریان.سارا
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جمشیدی.عبداله
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جوادی.افشین
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ح
حسینی.فرزانه
اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
حنیفیان.شهرام
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
حنیفیان.شهرام
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
حیدرزادی.محمدامین
تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
خ
خاتمی.افشین
تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
خدادادی.علی
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
خسروشاهی اصل.اصغر
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
خلیلی اقدم.امیرحسین
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
ر
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
رحیمی.ابراهیم
تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
رشیدی.محمدجواد
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
رمضانی.محدثه
درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
روزبه نصیرائی.لیلا
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ریحانی پول.سهیل
مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
ز
زمردی.شهین
تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
زمردی.شهین
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
زمردی.شهین
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زمیندار.نفیسه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زنگانه.اسماعیل
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
س
سلحشوریان.زهرا
تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
سلیمی.آزاده
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
شایق.جلال
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
شریفی.مریم
درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ص
صفری.رضا
مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
ط
طالبی.سمیه
تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
ع
عباسی طادی.دانیال
بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
عباسی.هاجر
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
علیایی.عاطفه
مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
ف
فتح الهی.عیسی
تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
فلاح.ندا
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
ق
قاسمی سپرو.نفیسه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
قائدان.متینه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
ک
کریم.گیتی
ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
کریمپور سهرقه.مهسا
تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
گ
گلی.محمد
درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
گلی.محمد
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
گلی.محمد
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
مدیر.مدیر
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مرتضوی تبریزی.سید جاوید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مرتضوی.سیدعلیرضا
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مطلوبی نژاد.زهرا
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
مظلومی.سید محمد
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
مهدی زاده مود.سارا
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
میرباقری.سحر
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
میرزایی.حمید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
میرزایی.حمید
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
میرزایی.حمید
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
میرزایی.حمید
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ن
ناطق.لیلا
مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
نیریز نقاده ای.مسلم
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
و
واحد دهکردی.نجمه
تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
ه
هاشمی نژاد.راحله
تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
همتی.فاطمه
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
ی
یوسفی نژاد.سعید
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]