ابوالحسنی.جعفر
استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونههای غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازهگیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
اسکندری.سهیل
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
اسکندری.محبوبه
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
اسکندری.محمد هادی
معرفی و مقایسه روشهای اندازهگیری خواص ضدکپکی باکتریهای لاکتیکی در پنیر
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
افشاری بهمن بیگلو.زهرا
ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد)
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
اکبرلو.جواد علی
تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجانغربی با روش HPLC
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
ب
بهمدی.هما
بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
بیگ محمدی.زهرا
ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانههای استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
ت
تاری نژاد.علیرضا
جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
ج
جاهدی نیا.مریم
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
جلالی.محمد
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
جمشیدی.انیسه
تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگیهای فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
ح
حسن زادآذر.حسن
تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجانغربی با روش HPLC
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
حسینی.ابراهیم
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
حسینی.سید ابراهیم
تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
حسینی.هدایت
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
حسینیشکرابی.سیدپژمان
تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
حشمتی.علی
ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمشهای تولید شده در کارخانههای استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانههای معیوب
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
د
دلانگیزان.سهراب
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
ر
رحیمی.ابراهیم
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رستمی.فاطمه
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رکنی.نوردهر
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
رومیانی.لاله
تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
س
سبحان اردکانی.سهیل
ارزیابی غلظت باقیمانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانهای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
سلطانی.مهدی
تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
سهرابی حقدوست.ایرج
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
سهرابی.مژگان
ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجهفرنگیهای گلخانهای تولیدی استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
سیف.اصغر
ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد)
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
ش
شاکریان.امیر
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شایسته.کامران
ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجهفرنگیهای گلخانهای تولیدی استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شایسته.کامران
ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانههای استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
شایق.جلال
مطالعه پلیمورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیش
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شرفی.کیومرث
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شرفی.کیومرث
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شعبانپور.بهاره
تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگیهای فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
ص
صدری.سیمین دخت
ارزیابی غلظت باقیمانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانهای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
ع
عادل.میلاد
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
عباس والی.مریم
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
عسکری ساری.ابوالفضل
تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
غ
غلامزاده.مریم
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
ق
قائنی.منصوره
تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
ک
کارگر.آمنه
بررسی مقایسهای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
کریم.گیتی
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
کوهدار.ولی اله
بررسی آلودگی باکتریایی لاشههای گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
ل
لرستانی.بهاره
بررسی مقایسهای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
م
محمدی.الناز
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
محمدی.خسرو
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
مرادی.محمدرضا
مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
مرادی.مسعود
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
مرادی.مسعود
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
مشتاقی.حمدالله
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
موثق.محمدحسین
مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
مهدوی.سامان
مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
میرزایی.حمید
مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
ن
نظری.زهرا
مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
و
ولایت زاده.محمد
تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
ه
هاشمی.مجید
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]