ا

  • ابوالحسنی.جعفر استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • اسکندری.سهیل مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • اسکندری.محبوبه معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • اسکندری.محمد هادی معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • افشاری بهمن بیگلو.زهرا ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • اکبرلو.جواد علی تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

ب

  • بهمدی.هما بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • بیگ محمدی.زهرا ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]

ت

  • تاری نژاد.علیرضا جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]

ج

  • جاهدی نیا.مریم معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • جلالی.محمد تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • جمشیدی.انیسه تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]

ح

  • حسن زادآذر.حسن تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • حسینی.ابراهیم مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • حسینی.سید ابراهیم تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • حسینی.هدایت مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • حسینی‌شکرابی.سیدپژمان تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • حشمتی.علی ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]

د

  • دلانگیزان.سهراب ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]

ر

  • رحیمی.ابراهیم تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • رستمی.فاطمه تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • رکنی.نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • رومیانی.لاله تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

س

  • سبحان اردکانی.سهیل ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • سلطانی.مهدی تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • سهرابی حقدوست.ایرج معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • سهرابی.مژگان ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • سیف.اصغر ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]

ش

  • شاکریان.امیر مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • شایسته.کامران ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شایسته.کامران ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • شایق.جلال مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • شرفی.کیومرث بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • شرفی.کیومرث ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شعبان‌پور.بهاره تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • شکرفروش.سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

ص

  • صدری.سیمین دخت ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]

ع

  • عادل.میلاد مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • عباس والی.مریم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • عسکری ساری.ابوالفضل تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

غ

  • غلامزاده.مریم مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]

ق

  • قائنی.منصوره تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

ک

  • کارگر.آمنه بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • کریم.گیتی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • کوهدار.ولی اله بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]

ل

  • لرستانی.بهاره بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]

م

  • محمدی.الناز مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • محمدی.خسرو مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • مرادی.محمدرضا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • مرادی.مسعود بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • مرادی.مسعود ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • مشتاقی.حمدالله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • موثق.محمدحسین مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • مهدوی.سامان مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • میرزایی.حمید مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]

ن

  • نظری.زهرا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]

و

  • ولایت زاده.محمد تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]

ه

  • هاشمی.مجید بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]