ا

  • ابدالی تکلو.ایمان بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • اسکندری.محمد هادی تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • امیری.صدیقه بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • انزابی.یونس مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

آ

  • آصفی.نارملا تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]

ب

  • بنیادیان.مجتبی بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • بهرامیان.سمیرا بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]

پ

  • پوراکبر.لطیفه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

ت

  • تاج آبادی ابراهیمی.مریم شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • تاج بخش.الهه مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • تاج بخش.فروغ مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • تفویضی.فرزانه شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

ج

  • جعفری.سیدمیلاد بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • جواهری بابلی.مهران ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

ح

  • حسینی.سحر مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • حسینی.سید ابراهیم شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

خ

  • خانی پور.علی اصغر بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • خلیفه زاده.سیما بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • خلیلی صدرآباد.الهام بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • خنجری.علی بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • خوش شعار.مریم مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

د

  • درگاهی.عبداله بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • درگاهی.عبداله بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

ر

  • رادی.محسن بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • رضایی.زهرا بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]

ز

  • زمانی.عباسعلی ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

س

  • سبحان اردکانی.سهیل بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • سپیدارکیش.مهسا جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • سیدی‌فر.رویا تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]

ش

  • شاکریان.امیر مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • شجاعی.مهسا بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • شرفی.کیومرث بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • شرفی.کیومرث بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • شریفان.انوشه شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

ص

  • صالحی.رضا بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • صفرپور دهکردی.فرهاد مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]

ع

  • عزیزی.اسماعیل بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • عسکری ساری.ابوالفضل ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • عسکری ساری.ابوالفضل تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • علیزاده خالدآباد.محمد ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

غ

  • غایب زاده.مهدی بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

ف

  • فتحی.عزت الله بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]

ق

  • قصیری.شیلان تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]

ک

  • کریمی دره ابی.هیوا بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • کمالی.کوروش ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

م

  • محسنی.مهران ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • محمدی ثانی.علی بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • مرادی.مسعود بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مشاک.زهره بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مصباحی.غلامرضا تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • معتمدزادگان.علی تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • مقصودلو.یحیی تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • منادی سفیدان.علیرضا مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • منتصری.هاشم تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • موثق.محمد حسین بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مهدوی.سامان بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • میرزاعلیزاده.عادل ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]

ن

  • نادری.مرضیه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]

و

  • ولایت زاده.محمد ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • ولایت زاده.محمد تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]

ه

  • هاشمی.مهدی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • هدایتی فرد.مسعود تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]