ابراهیمی.مریم
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
اسدی.فائزه
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
اسماعیلی.زهرا
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
افشاری مقدم.علی
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
الماسی.هادی
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
امانی قدیم.علیرضا
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
انرجان.نویده
بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
انرجان.نویده
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
انوار.سید امیر علی
محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ایزدی وصفی.نسیم
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
آ
آصفی.نارملا
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
آصفی.نارملا
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ب
باهنر.زهرا
ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
بنیادیان.مجتبی
بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
پ
پیامی.آیدا
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
پیشادست.سارا
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ت
تاری نژاد.علیرضا
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
توکمه چی.امیر
بررسی روند تغییرات شاخصهای کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ج
جبلی جوان.اشکان
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
جعفری زاده مالمیری.هدا
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
جوادی.افشین
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
جوادی.افشین
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ح
حاجی پور.ناصر
مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دامهای کشتاری در کشتارگاه تبریز
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
حجازی.محمد امین
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
حسن زاده.پرویز
مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دامهای کشتاری در کشتارگاه تبریز
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
حسین زاده.سعید
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
حنیفیان.شهرام
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
حیدرزادی.محمدامین
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
حیدرزادی.محمدامین
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
خ
خداوردی پور.فاطمه
مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
خندقی.جلیل
استخراج و اندازهگیری حشرهکشهای بنزوئیلاوره در برخی میوهها بهروش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافیمایع با کارایی بالا
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
د
دل آشوب.مسعود
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
دهقان.سحر
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
دیانی عراقی.وجیهه
بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ر
رحیمی زاد تولون.میرعلی
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
رمضانی.محمد ابراهیم
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
ریاضتی.اصغر
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
ریحانی پول.سهیل
ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
ز
زارعی.حامد
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
زمیندار.نفیسه
بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
زند.نازنین
اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
س
سعادتی.داریوش
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
سعادتی.داریوش
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
سلطانی.مهدی
شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونههای شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
سلگی.عیسی
ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
سلیم خانیان.مهسا
اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
سیف زاده.مینا
مروری بر کاربرد عصارههای گیاهی برای کنترل ملانوزیس در میگوی پرورشی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ش
شاکریان.امیر
مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
شاهرخ شهرکی.سمیه
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
شریف زاده.علی
مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
شریفی.زهرا
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
شهریاری.سارا
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
صادقی.علیرضا
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
صادقی.مهسا
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
صفری.رضا
ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
ط
طلا.مریم
محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
طیار.فیروز
بررسی روند تغییرات شاخصهای کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ع
عابدی.تابان
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
عابدیان کناری.سعید
مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
علیپور اسکندانی.مجید
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
علیپور اسکندانی.مجید
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
علیزاده.آیناز
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ف
فروزان تبار.محمود
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ق
قره خانی.احمد
بررسی روند تغییرات شاخصهای کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
قویدل.فاطمه
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
قیصری.حمید رضا
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
ک
کنعانی.منصوره
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
گ
گل آبادی.مریم
بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
لطیفی.زهرا
مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
م
متین.امیرعباس
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
محمدیاری.سهیلا
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
مختاری.اعظم
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
مسیحی نژاد.علی اصغر
بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
مشایخ.علی اکبر
مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
معتمدی فر.محمد
بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
موثق.محمدحسین
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
موسوی کلجاهی.سیده الهام
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
مویدی.علی
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
میرزایی.حمید
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
میرعباسی نجف آبادی.علی
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
ن
ناطق.لیلا
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
نامی.یوسف
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
نوروزی.بهاره
محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
نوری جنگی.افسانه
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
نوری صفت.فاطمه
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
نیک مرام.سارا
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
و
ولی زاده.هادی
مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دامهای کشتاری در کشتارگاه تبریز
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
ه
همیشه کار.حامد
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]