ا

  • اربابی.محسن بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • افرازه.مجتبی اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • اکبری ادرگانی.بهروز کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • انصاری.مهسا مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • انوار.سید امیر علی کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

آ

  • آقاباقری.حمید منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ب

  • باقری.محسن تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • بحرینی.معصومه بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بم زاده.زهرا بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • بندیان.لیلا بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • بنیادیان.مجتبی فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • بهشود.پریسا شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

پ

  • پورجعفر.شیما بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • پورمازار.سیدعلیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • پهلوانی نژاد.عاطفه تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ت

  • تاج بخش.الهه مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • تاج بخش.الهه شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • تاج بخش.الهه بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • تاج فیروزه.علی اکبر منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • تدینی.مهرنوش اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • ترک آبادی.اسماعیل تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • تیرگیر.فرهنگ مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ث

  • ثابت قدم.مریم بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ثابت قدم.مریم بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT) [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ج

  • جعفریان.سارا تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • جهادی.مهشید تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

چ

  • چهرازی.فرشته بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی.رضا ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • حسینی.سید رضا مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • حسینی.سیدمحمدحسین منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • حکیم زاده.وحید بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • حیدری نژاد چهارمحالی.فاطمه مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

خ

  • خدیوی بروجنی.رضا کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • خسروشاهی اصل.اصغر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خمیری.مرتضی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • خیرخواه فقرا.سحر تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

د

  • دادخواه تهرانی.سعید مروری بر بیماری آنیزاکیازیس در ایران طی سال های 1349 تا 1398 [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • داعی.عباس بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • داوری.علی بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ر

  • ربانی فرد.محبوبه بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رستمی.سودابه بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رضوی.سید محمد علی ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • رضویلر.ودود کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • رنجبر.رضا مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • روزبه نصیرائی.لیلا تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • رئیسی.مهدی مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ز

  • زین ساز.پانیذ بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

س

  • سام «نژاد.معصومه ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • سلطانی.مهسا ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ش

  • شاکریان.امیر مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شریف زاده.علی بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • شریف زاده.علی مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • شویک‌لو.امیررضا تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • شهدادی.فاطمه تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • شهرام پور.دینا ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شهوه.محمود مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • شهیدی.مصطفی بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شیخی.عبدالکریم اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • شیرخان.فائزه ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • شیروانی برازجانی.فاطمه اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ض

  • ضیا.محمد علی اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ضیاء.محمد علی تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • ضیایی.اردشیر اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ط

  • طالبی.علیرضا منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • طباطبائیان نیم آورد.جواد بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ع

  • عالی.فرانک بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • عباسی.حبیب اله اثر پری‌بیوتیکی و ویژگی‌های فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • عطایی کچویی.مهرداد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • عطایی.بهروز بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ف

  • فتوحیان.زینب تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ق

  • قدرتی.لیلا مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]

ک

  • کریمی علویجه.عباس مطالعه فراوانی آلودگی گونه‌های ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • کشیری.محبوبه ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

گ

  • گلی.محمد اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

ل

  • لطفی.محمدحسن منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

م

  • مباشری زاده.سینا بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مزروعی آرانی.نوید مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مشاک.زهره بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • مشتاقی.حمداله فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • معطر.فریبرز مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مقدم.محمد بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتری‌های عامل پوسیدگی سبزیجات [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ممتاز.حسن شناسایی سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متی‌سیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونه‌های بالینی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ممتاز.حسن مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • موسوی فرد.صادق مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی گل راعی (Hypericum perforatum) بر باکتری های غذازاد [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • موسوی.رضا مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مومنی شهرکی.منوچهر مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • مهدی زاده شاهی.محسن منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • مهدیان.الهام بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • مهدیان.راضیه بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • میرزایی.محسن بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • میری.صفورا بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ن

  • ناظری.مهدی بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نبی زاده.فرناز بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • نظام الحسینی.سیدمحمدجواد منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]

و

  • وظیفه دوست.محسن ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • وهابی.سایه بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]

ه

  • هاشمی.زهرا فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای. [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • هوشیار.حسین بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • هویدا.لاله بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394 [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1400]

ی

  • یزدان پناه.صدیقه اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال [ دوره8, شماره 1 - بهار سال 1400]