احمدپور.مینا
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
احمدی.محمد
مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اخوان سیاسی پور فومنی.فرشته
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ارجمندکرمانی.مهدخت
کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
اشرفیان.سارا
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اکبری.سعید
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
انتشاری نجف آبادی.مریم
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
انوار.سید امیر علی
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
انوار.سید امیر علی
مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
انوار.سید امیرعلی
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
اهری.حامد
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
آ
آخوندزاده بستی.افشین
بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
آذرجم.نسرین
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ب
بزرگی ماکرانی.عاطفه
ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
بم زاده.زهرا
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
بنیادیان.مجتبی
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
پ
پارسایی.سیامک
اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ت
تاج الدین.بهجت
کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
تاج بخش.الهه
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ج
جعفریان.سارا
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
جعفریان.محسن
بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ح
حاجی رستملو.بهاره
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
حداد خداپرست.محمد حسین
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حسین زاده.سمیه
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
حسینی.سید رضا
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
حق شناس.فاطمه
ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
حنیفیان.شهرام
اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
خ
خاکی پور.نازنین
ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
خسروشاهی اصل.اصغر
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
خندقی.جلیل
ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
درستی.کیمیا
مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ر
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
رحیمی.ابراهیم
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
رضالو.منیژه
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
رفعتی.نصیر
بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
روزبه نصیرایی.لیلا
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
س
سلاجقه.فرشته
کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
سلیمی.نهال
مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ش
شاکریان.امیر
بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شب خیز.محمدعلی
بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شریفان.انوشه
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شریفی سلطانی.مهدی
ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شریفی.مهدی
بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شهاب لواسانی.علیرضا
تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ص
صادقی رونیزی.ندا
اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ط
طاهری.مرضیه
اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ع
عالی.نصراله
ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونههای انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جداشده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عطای صالحی.اسماعیل
معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عطایی کچویی.مهرداد
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عطایی.مریم
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
علیمرادی.میثم
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ق
قاسمی پیر بلوطی.عبدالله
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
قنبری.علی
بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ک
کاراژیان.رضا
معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
کاظمی باباحیدری.علی
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
کیانپور برجویی.راحیل
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
گ
گلی.محمد
مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
گلی.محمد
اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ل
لطف الهی.لیدا
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
م
محتشمی.مهناز
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
محمدی.وحید
اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مشتاقی.حمداله
تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مطلبی.عباسعلی
مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
معطر.فریبرز
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ملک پور.فاطمه
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
ممتاز.حسن
ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ممتاز.حسن
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
موثق.محمدحسین
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مهربان سنگ آتش.معصومه
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
مهربان.اعظم
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
مهربان.اعظم
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
میرزایی.حمید
جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
میرزائی تاش.امید
بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ن
نادری دهکردی.پردیس
مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
نجات.شاهین
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاههای اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نجفی.رویا
بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نجفی.نگین
ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ندافی.جواد
معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نوروزی.بهاره
مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
نوروزی.ندا
میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
نوری حامد.زهرا
جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
نوری.حمیدرضا
بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
و
وظیفه دوست.محسن
بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
وظیفه دوست.محسن
بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
وظیفه دوست.محسن
بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1401]
ولی عبدالرحمن الجاف.جوان
اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
ه
هاشمی.سید مجید
شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1401]