ا

  • احمدپور.مینا بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • احمدی.محمد مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اخوان سیاسی پور فومنی.فرشته بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ارجمندکرمانی.مهدخت کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • اشرفیان.سارا تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • اکبری.سعید بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • انتشاری نجف آبادی.مریم بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انوار.سید امیر علی مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • انوار.سید امیر علی مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • انوار.سید امیرعلی شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • اهری.حامد شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]

آ

  • آخوندزاده بستی.افشین بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • آذرجم.نسرین تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

ب

  • بزرگی ماکرانی.عاطفه ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی آن ها [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • بم زاده.زهرا ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • بنیادیان.مجتبی تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

پ

  • پارسایی.سیامک اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ت

  • تاج الدین.بهجت کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • تاج بخش.الهه میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

ج

  • جعفریان.سارا بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • جعفریان.محسن بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400 [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]

ح

  • حاجی رستملو.بهاره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • حداد خداپرست.محمد حسین بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حسین زاده.سمیه بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • حسینی.سید رضا بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه‌های اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • حق شناس.فاطمه ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • حنیفیان.شهرام اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

خ

  • خاکی پور.نازنین ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسم‌های آلوده کننده غذا [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خسروشاهی اصل.اصغر بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • خندقی.جلیل ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خوشخو.ژاله تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356) [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]

د

  • درستی.کیمیا مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

ر

  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • رضالو.منیژه مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • رفعتی.نصیر بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400 [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]

س

  • سلاجقه.فرشته کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوشش‌های خوراکی و روغن‌های گیاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • سلیمی.نهال مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه‌های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

ش

  • شاکریان.امیر بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • شب خیز.محمدعلی بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفان.انوشه تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شریفی سلطانی.مهدی ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی آن ها [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • شریفی.مهدی بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]

ص

  • صادقی رونیزی.ندا اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ط

  • طاهری.مرضیه اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ع

  • عالی.نصراله ارزیابی خواص پروبیوتیکی گونه‌های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم جدا‌شده از پنیر پوستی استان گیلان در سال 1399 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عطای صالحی.اسماعیل معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • عطایی کچویی.مهرداد مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عطایی.مریم شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • علیمرادی.میثم مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ق

  • قاسمی پیر بلوطی.عبدالله بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • قنبری.علی بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]

ک

  • کاراژیان.رضا معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • کاظمی باباحیدری.علی مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • کیانپور برجویی.راحیل ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

گ

  • گلی.محمد مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • گلی.محمد اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ل

  • لطف الهی.لیدا ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

م

  • محتشمی.مهناز بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • محمدی.وحید اثر مکمل جیره های برگ زیتون و پونه ی کوهی بر عملکرد، اکسیداسیون و فلور میکروبی گوشت سینه ی جوجه های گوشتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مشتاقی.حمداله تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مطلبی.عباسعلی مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • معطر.فریبرز مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر باکتری های غذازاد در محیط مدل [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • ملک پور.فاطمه مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • ممتاز.حسن ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ممتاز.حسن میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • موثق.محمدحسین بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تری‌سدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفی‌موریوم جدا شده از طیور [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مهربان.اعظم بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • مهربان.اعظم بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • میرزایی.حمید جداسازی و بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی آنتروکوک‌ها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • میرزائی تاش.امید بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ن

  • نادری دهکردی.پردیس مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسم‌های غذازاد در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • نجات.شاهین بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس بویس در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه‌های اصفهان و شهرکرد به روش ملکولی و میکروسکوپی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نجفی.رویا بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397 [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نجفی.نگین ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتی‌بیوتیکی آن ها [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • ندافی.جواد معرفی مخلوطی بهینه از عصاره‌های مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نوروزی.بهاره مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • نوروزی.ندا میزان آلودگی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • نوری حامد.زهرا جداسازی و بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی آنتروکوک‌ها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • نوری.حمیدرضا بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]

و

  • وظیفه دوست.محسن بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • وظیفه دوست.محسن بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • وظیفه دوست.محسن بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ولی عبدالرحمن الجاف.جوان اثر افزودن اسانس‌های ترخون و مرزه بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخ‌کرده گاو [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1401]

ه

  • هاشمی.سید مجید شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1401]