• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 17
  • شماره2 دوره17
  • 2
    شماره 2 دوره 17 تابستان 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
        رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار
        10.71810/jfst.2024.1004749
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
        پانیذ کمالى مهرداد قوامى
        10.71810/jfst.2024.1004795
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
        شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان
        10.71810/jfst.2024.1004609
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
        سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی
        10.71810/jfst.2024.1004746
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
        رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی یاساقی
        10.71810/jfst.2024.1004704
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
        نفیسه نصیرمسلم سارا جعفریان لیلا روزبه نصیرائی مریم یوسف پور
        10.71810/jfst.2024.1004747
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
        سمین رشیدی سید رسول شاه حسینی
        10.71810/jfst.2024.1004777
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
        محمدرضا آقاجانی فشارکی سیمین اسداللهی غلامحسن اسدی
        10.71810/jfst.2024.1004748
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
        منا ایوز مهدی ذوالفقاری مجتبی نصر اصفهانی حامد پاک‌نژاد
        10.71810/jfst.2024.1004797
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)
        آبرادات مصلایی مهناز مظاهری اسدی
        10.71810/jfst.2024.1004756
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
        سید حسین سید قوامی آرمان بیاتی کلیمانی
        10.71810/jfst.2024.1004802
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود