فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار 10.71810/jfst.2024.1004749 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی پانیذ کمالى مهرداد قوامى 10.71810/jfst.2024.1004795 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان 10.71810/jfst.2024.1004609 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی 10.71810/jfst.2024.1004746 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی یاساقی 10.71810/jfst.2024.1004704