• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 17
  • شماره2 دوره17
  • 2
    شماره 2 دوره 17 تابستان 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
        رضا طاعتی مینا سیف زاده پرستو بلندرفتار
        10.71810/jfst.2024.1004749
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
        پانیذ کمالى مهرداد قوامى
        10.71810/jfst.2024.1004795
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
        شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان
        10.71810/jfst.2024.1004609
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
        سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی
        10.71810/jfst.2024.1004746
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
        رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی یاساقی
        10.71810/jfst.2024.1004704
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود