فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال مریم فرومندی محمدرضا خانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST) مرضیه توکل حسن ممتاز پرویز مهاجری لیلی شکوهی زاده الهه تاج بخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه علمی بهار 1398 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال میترا دانشور قربانی سید پژمان حسینی شکرابی سید ابراهیم حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال سپیده حاجیان مهرنوش تدینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی علی فضل آرا مهدی پورمهدی بروجنی علی بهادری راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم زهرا محمدزاده فریزهندی غزل لبیکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - شناسایی ایزولههای انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) زهره مشاک بیژن مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری افشین علیمحمدی افشین جوادی الهام یغما