فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران حمید عزت پناه سید محمد حسینی مهناز مظاهری اسدی محمود امین لاری داوود عطایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسه خواص ضد باکتری و ترکیبات شیمیایی موجود در روغن اسانسی استخراج شده از گیاه L. Mentha piperita بوسیله مایکروویو و روش تقطیر با آب انوشه شریفان سحر فدائی پرویز آبرومند آذر کامبیز لاریجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386 محمد کارگر عبدالعظیم قاسمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه سفید محمد غلامی پرشکوهی مجید رشیدی ایرج رنجبر سعید عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا حمیدرضا پردلی رضا صفری سید حسین حسینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - امکان تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات چغندرقند مصرفی درکارخانه قند مسعود هنرور سعید سماوات خاطره کریمی محمدحسین داوودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی سعیده حسینی هوشیار حامد فاطمیان غلامحسن اسدی بابک دلخوش