• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 12
  • شماره4 دوره12
  • 4
    شماره 4 دوره 12 زمستان 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
        معصومه شیروانی سارا انصاری
        10.30495/jfst.2020.674496
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.1.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
        سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی
        10.30495/jfst.2020.674510
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.2.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
        زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی
        10.30495/jfst.2020.674512
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
        نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور
        10.30495/jfst.2020.674524
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.4.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ
        محسن مختاریان مرجان نوری
        10.30495/jfst.2020.674528
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.5.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده
        حجت میر صادقی علیرضا عالیشاهی مهدی اجاق پرستو پورعاشوری
        10.30495/jfst.2020.674530
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.6.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
        محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی
        10.30495/jfst.2020.674538
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.7.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
        سارا ناجی طبسی احسان اکبری آتنا مدیری دوم
        10.30495/jfst.2020.674539
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.8.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
        رقیه اشرفی یورقانلو هاله همتی نغمه فعال همدانی
        10.30495/jfst.2020.674564
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.9.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو
        لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزاد مرد دمیرچی ممنونه شنگل
        10.30495/jfst.2020.674595
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.10.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
        فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی
        10.30495/jfst.2020.674602
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.11.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
        مرتضی محمدی مظاهر جنت صادقی
        10.30495/jfst.2020.674662
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.12.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        13 - فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان
        مرسده مالکی محمد گلی الهام خسروی
        10.30495/jfst.2020.674673
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.13.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        14 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
        مهدی اطهری امیر حسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی نفیسه نعمت شاهی
        10.30495/jfst.2020.674737
        20.1001.1.24234966.1399.12.4.14.7
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود