قره خانی.احمد
بررسی روند تغییرات شاخصهای کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
قویدل.فاطمه
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
قیصری.حمید رضا
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]