قادری قهفرخی.مریم
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
قاسمی کهریزه.فاطمه
بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
قدوسی.رضیه
بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
قربانی.زهرا
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
قیصری.حمید رضا
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
قیصری.حمید رضا
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]