ق

  • قادری قهفرخی.مریم اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • قاسمی کهریزه.فاطمه بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • قدوسی.رضیه بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • قربانی.زهرا اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • قیصری.حمید رضا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • قیصری.حمید رضا اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]