ق

  • قراچورلو.مریم مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • قربیانی.محسن تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • قره خانی.جمال تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • قیصری.حمید رضا ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • قیصری.حمید رضا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]