ف

  • فاریابی.سجاد تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • فدائی نوغانی.وجیهه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • فدوی.ابوالفضل تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • فرکی.آزیتا مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • فضل ارا.علی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]