کارگزاری.مینا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کرامت.جواد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کلانتری پور.آیدا
اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کنعانی.منصوره
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
کوهساری.هادی
تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
کیا دلیری.فرزانه
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کیانی.فلور
بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]