ک

  • کارگزاری.مینا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کرامت.جواد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کلانتری پور.آیدا اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کنعانی.منصوره مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • کوهساری.هادی تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • کیا دلیری.فرزانه ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کیانی.فلور بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]