ک

  • کرمی اسبو.روح الله تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • کریم.گیتی بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • کلانتری پور.آیدا مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • کوشافر.آزیتا ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • کوهدار.ولی اله مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]