ر

  • رادمهر.بهراد مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • رجب زاده قطرمی.ابراهیم مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • رمضانی.امید تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]