ر

  • رحیمی.ابراهیم ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • رضایی فرد.مهدی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • رضایی.مسعود بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • رضویلر.ودود اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • روزبهان.بهنام فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • رومیانی.لاله اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • ریزوندی.گلناز میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]