ح

  • حاتمی.مهدی بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • حجازی.محمد امین اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • حسین زاده.سعید مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • حسینی.سید ابراهیم سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • حنیفیان.شهرام آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • حیدرزاده.مهدیه جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]