حاجی زاده.نادر
مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیاکولای در بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان خوی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
حجت الاسلامی.محمد
تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
حسن زادآذر.حسن
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
حسینی.هدایت
اثر روغنهای سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
حصاری.جواد
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
حنیفیان.شهرام
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
حنیفیان.شهرام
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]