ح

  • حاجی زاده.نادر مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • حسن زادآذر.حسن بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • حسینی.هدایت اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • حصاری.جواد تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • حنیفیان.شهرام مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • حنیفیان.شهرام تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]