حاجی نیا.فهیمه
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حامدی.حسن
بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حجازی.محمد امین
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حسن زاده.اکبر
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
حسین زاده.سعید
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حسین زاده.سعید
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حسین زاده.سمیه
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
حنیفیان.شهرام
اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]