ح

  • حاجی نیا.فهیمه ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حامدی.حسن بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حجازی.محمد امین ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حسن زاده.اکبر ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • حسین زاده.سعید اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حسین زاده.سعید بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حسین زاده.سمیه اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • حنیفیان.شهرام اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]