ع

  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • عباس والی.مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • عسکری ساری.ابوالفضل بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • عطازاده.رامین تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • علیزاده.آیناز تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]