عاشوری.شهرزاد
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عباس زاده.سارا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
عرب.فرشته
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
عزیزنیا.حامد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عطازاده.رامین
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]