ق

  • قره خانی.احمد بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • قویدل.فاطمه بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • قیصری.حمید رضا بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]