جبلی جوان.اشکان
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
جعفری زاده مالمیری.هدا
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
جوادی.افشین
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
جوادی.افشین
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]