ج

  • جبلی جوان.اشکان ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • جعفری زاده مالمیری.هدا بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • جوادی.افشین بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • جوادی.افشین بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]