فهرست مقالات افشین جوادی مقاله 1 - تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی سعیده ابراهیمی اصل علی سلطلنی چپه زاد افشین جوادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 59 , سال 15 , تابستان 1397 مقاله 2 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس افشین جوادی آیسا علی نیا بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1396 مقاله 3 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 نعیمه شعبانی لکرانی افشین جوادی هدی جعفری زاده- مالمیری حمید میرزایی جاوید صادقی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1399 مقاله 4 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 خداویردی عباسزاده معروفان حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1399 مقاله 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 میرعلی رحیمی زاد تولون حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1400 مقاله 7 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 علی خدادادی بایقوت افشین جوادی صدیف آزادمرد دمیرچی حمید میرزایی یونس انزابی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 8 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 9 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.71876/jfh.2024.3121433 امیر حسین حامدفر افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , شماره 53 , سال 14 , بهار 1403 مقاله 10 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 سید محمد علوی شوشتری افشین جوادی غلامرضا زرینی حمید میرزایی شهرام حنیفیان آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 4 , سال 16 , پاییز 1401 مقاله 11 - توسعه روش آنالیز کارآمد برای اندازه گیری میزان آنتی بیوتیک های تتراسایکلینی پر کاربرد در نمونه های تخم مرغ ندا محافظ افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم زهره مشاک آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , مقالات زودآیند مقاله 12 - بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 افشین جوادی قهرمان اکرمی نوجه ده محمدرضا جوادی مهدی احمد خانلی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1386 مقاله 13 - نقش استرسهای عضلانی و ارتباط آن با کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی یوسف دوستار فرید سرکاراتی افشین جوادی وحید حاجی آبالو آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1386 مقاله 14 - مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شیر حمید میرزایی افشین جوادی یونس برزگر آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1386 مقاله 15 - بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی افشین جوادی حمید میرزایی پیام پاشک آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 4 , سال 1 , پاییز 1386 مقاله 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 17 - شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان افشین جوادی یلدا بشرخواه بهبود جعفری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1394 مقاله 18 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402 مقاله 19 - Encapsulation of Zataria multiflora Boiss L. Essential Oil in Chitosan Nanoparticles: Characterization and Antifungal Properties in Culture Media and UF-Feta Cheese 10.22034/jchr.2023.1981833.1702 Aso Kaboodi Hamid Mirzaei Farzad katiraee Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Journal of Chemical Health Risks , مقالات زودآیند