فهرست مقالات افشین جوادی مقاله 1 - تاثیر پوشش های نانوکامپوزیتی حاوی ذرات مس بر مشخصه های میکروبی و فیزیکی شیر در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی سعیده ابراهیمی اصل علی سلطلنی چپه زاد افشین جوادی علوم غذایی و تغذیه , شماره 59 , سال 15 , تابستان 1397 مقاله 2 - جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس افشین جوادی آیسا علی نیا بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1396 مقاله 3 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 نعیمه شعبانی لکرانی افشین جوادی هدی جعفری زاده- مالمیری حمید میرزایی جاوید صادقی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1399 مقاله 4 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 خداویردی عباسزاده معروفان حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1399 مقاله 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 میرعلی رحیمی زاد تولون حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 11 , بهار 1400 مقاله 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1400 مقاله 7 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 علی خدادادی بایقوت افشین جوادی صدیف آزادمرد دمیرچی حمید میرزایی یونس انزابی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 8 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 9 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.71876/jfh.2024.3121433 امیر حسین حامدفر افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , شماره 53 , سال 14 , بهار 1403 مقاله 10 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 سید محمد علوی شوشتری افشین جوادی غلامرضا زرینی حمید میرزایی شهرام حنیفیان آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 63 , سال 16 , پاییز 1401 مقاله 11 - توسعه روش استخراج فاز جامد پخشی تلفیقشده با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جهت اندازهگیری میزان آنتیبیوتیکهای تتراسایکلینی پرکاربرد در نمونههای تخممرغ و مطالعه تاثیر امواج مایکروویو در مقدار آنها 10.71499/jvcp.2024.3121450 ندا محافظ افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم زهره مشاک آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 71 , سال 18 , پاییز 1403 مقاله 12 - بررسی سرولوژیکی بروسلوز گوسفند و بز درکشتارگاه های استان آذربایجانشرقی درسال 84-1383 افشین جوادی قهرمان اکرمی نوجه ده محمدرضا جوادی مهدی احمد خانلی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 1 , سال 1 , بهار 1386 مقاله 13 - نقش استرسهای عضلانی و ارتباط آن با کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی یوسف دوستار فرید سرکاراتی افشین جوادی وحید حاجی آبالو آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1386 مقاله 14 - مطالعه تأثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شیر حمید میرزایی افشین جوادی یونس برزگر آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 3 , سال 1 , پاییز 1386 مقاله 15 - بررسی اثر دود دهی گرم سنتی روی بار میکروبی فرآورده های گوشتی افشین جوادی حمید میرزایی پیام پاشک آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , شماره 3 , سال 1 , پاییز 1386 مقاله 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 17 - شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان افشین جوادی یلدا بشرخواه بهبود جعفری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1394 مقاله 18 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402 مقاله 19 - Encapsulation of Zataria multiflora Boiss L. Essential Oil in Chitosan Nanoparticles: Characterization and Antifungal Properties in Culture Media and UF-Feta Cheese 10.22034/jchr.2023.1981833.1702 Aso Kaboodi Hamid Mirzaei Farzad katiraee Afshin Javadi Mohammad Reza Afshar Mogaddam Journal of Chemical Health Risks , مقالات زودآیند