• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • نویده انرجان

    فهرست مقالات نویده انرجان


  • مقاله

    1 - ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
    آیدا پروین نویده انرجان
    بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1396

  • مقاله

    2 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
    10.30495/jfh.2022.1964791.1366
    سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1401

  • مقاله

    3 - بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی
    10.30495/jfh.2021.1930403.1315
    مارال زاهدی بهناز معمارماهر نویده انرجان حامد همیشه کار
    بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1400

  • مقاله

    4 - بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
    10.30495/jfh.2022.1945475.1333
    فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان
    بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1400

  • مقاله

    5 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری
    10.71876/jfh.2024.4021443
    فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402

  • مقاله

    6 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی
    10.30495/jfst.2023.1973945.1836
    فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 62 , سال 16 , زمستان 1403

  • مقاله

    7 - استخراج عصاره بره‌موم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی
    10.30495/jfm.2022.1945652.1747
    رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402

  • مقاله

    8 - اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ
    10.71876/jfh.2024.1122822
    شاهین جبرائیلی پور حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 54 , سال 14 , تابستان 1403

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود