فهرست مقالات Navideh Anarjan مقاله 1 - ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) آیدا پروین نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1396 مقاله 2 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1401 مقاله 3 - بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی 10.30495/jfh.2021.1930403.1315 مارال زاهدی بهناز معمارماهر نویده انرجان حامد همیشه کار بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1400 مقاله 4 - بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی 10.30495/jfh.2022.1945475.1333 فاطمه قویدل هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1400 مقاله 5 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 6 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 7 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1402